My Fit World platforma - „Rešenje za sve koji su u pokretu“

My Fit World platforma i aplikacija, mesto je gde treneri i 'fitnes' klubovi rade i prate kompletno svoj posao, a vežbači komuniciraju i treniraju sa svojim trenerima, gde god se nalazili.

Prema najnovijim podacima objavljenim u Svetskom atlasu gojaznosti, skoro dva miliona stanovnika Srbije biće gojazno do 2030. godine, što je 28% ukupne populacije. Tome umnogome doprinosi ubrzan način života, ne-fleksibilno radno vreme i, kao posledica, premalo motivacije za rad na sebi.

My Fit World srpski startap  razvio je  istoimenu web platformu i mobilnu aplikaciju namenjenu vežbačima, ali i trenerima i fitnes klubovima da bolje organizuju svoj posao i komunikaciju s klijentima. Pored treninga i njihove organizacije, platforma nudi i saradnju s kompanijama koje pomoću nje omogućavaju fitnes benefite svojim zaposlenima.

Zahvaljujući svemu tome, stvara se jaka i velika zajednica svih onih koji dele zdrava interesovanja i stil života, na globalnom nivou. Premda osnovu platforme čine treneri, najprisutniji su vežbači, jer su na aplikaciji i kao klijenti trenera i kao premium korisnici koji su se pretplatili, ili im je kompanija priuštila premium nalog.

MyFitWorld zvanično je osnovan 3. januara 2020. godine, a platforma je krenula sa radom kao MVP 23. novembra iste godine.

Nedugo zatim, startap je osvojio nagradni non-equity grant u iznosu od 80.000 evra od strane Inovacionog Fonda, kao startap sa globalnim potencijalom, a celu 2021. godinu osnivači su posvetili intenzivnom razvoju proizvoda, uz validiranje biznis modela na tržištu Zapadnog Balkana i UAE.

Izvor: Netokracija 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.