My Fit World платформа - „Решење за све који су у покрету“

My Fit World платформа и апликација, место је где тренери и 'фитнес' клубови раде и прате комплетно свој посао, а вежбачи комуницирају и тренирају са својим тренерима, где год се налазили.

Према најновијим подацима објављеним у Светском атласу гојазности, скоро два милиона становника Србије биће гојазно до 2030. године, што је 28% укупне популације. Томе умногоме доприноси убрзан начин живота, не-флексибилно радно време и, као последица, премало мотивације за рад на себи.

My Fit World српски стартап  развио је  истоимену web платформу и мобилну апликацију намењену вежбачима, али и тренерима и фитнес клубовима да боље организују свој посао и комуникацију с клијентима. Поред тренинга и њихове организације, платформа нуди и сарадњу с компанијама које помоћу ње омогућавају фитнес бенефите својим запосленима.

Захваљујући свему томе, ствара се јака и велика заједница свих оних који деле здрава интересовања и стил живота, на глобалном нивоу. Премда основу платформе чине тренери, најприсутнији су вежбачи, јер су на апликацији и као клијенти тренера и као премиум корисници који су се претплатили, или им је компанија приуштила премиум налог.

MyFitWorld званично је основан 3. јануара 2020. године, а платформа је кренула са радом као МВП 23. новембра исте године.

Недуго затим, стартап је освојио наградни non-equity grant у износу од 80.000 евра од стране Иновационог Фонда, као стартап са глобалним потенцијалом, а целу 2021. годину оснивачи су посветили интензивном развоју производа, уз валидирање бизнис модела на тржишту Западног Балкана и УАЕ.

Извор: Нетокрација 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.