Domaći startap LeadDelta privukao pažnju investitora širom sveta

LeadDelta, inovativna startap kompanija iz Srbije, uspešno je zatvorila svoju najraniju fazu finansiranja, prikupljanjem kapitala koji iznosi više od 800.000 USD. 

Njena glavna prednost u odnosu na konkurenciju, koja je u isto vreme tragala za privlačenjem investicija, bio je brži razvoj i rast broja korisnika, kao i njihovo zadovoljstvo uslugom. U obezbeđivanju finansija učestvovali su isključivo domaći "anđeli" investitori. Osim ovog uspeha, LeadDelta je nedavno proglašena za najbolji SaaS proizvod na svetu od strane prestižne američke platforme Product Hunt.

Softver LeadDelta nastao je kao odgovor na ekspanziju digitalnih kanala u prodajnim interakcijama između kompanija i kupaca njihovih usluga. Namenjen je B2B profesionalcima i timovima za upravljanje poslovnim konekcijama kako bi im se pomoglo da sa njima izgrade bolje odnose. Pomoću ovog alata korisnici mogu efektnije da prodaju, zapošljavaju i marketuju svoje proizvode i usluge kroz združenu mrežu kontakata.

Tim startapa LeadDelta planira da se održi kao globalni lider na tržištu modernih rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima i da, uz pomoć veštačke inteligencije i velikih baza podataka, osvoji nove segmente tržišta.

Izvor: Ekapija 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.