Домаћи стартап LeadDelta привукао пажњу инвеститора широм света

LeadDelta, иновативна стартап компанија из Србије, успешно је затворила своју најранију фазу финансирања, прикупљањем капитала који износи више од 800.000 УСД. 

Њена главна предност у односу на конкуренцију, која је у исто време трагала за привлачењем инвестиција, био је бржи развој и раст броја корисника, као и њихово задовољство услугом. У обезбеђивању финансија учествовали су искључиво домаћи "анђели" инвеститори. Осим овог успеха, LeadDelta је недавно проглашена за најбољи SaaS производ на свету од стране престижне америчке платформе Product Hunt.

Софтвер LeadDelta настао је као одговор на експанзију дигиталних канала у продајним интеракцијама између компанија и купаца њихових услуга. Намењен је B2B професионалцима и тимовима за управљање пословним конекцијама како би им се помогло да са њима изграде боље односе. Помоћу овог алата корисници могу ефектније да продају, запошљавају и маркетују своје производе и услуге кроз здружену мрежу контаката.

Тим стартапа LeadDelta планира да се одржи као глобални лидер на тржишту модерних решења за управљање односима са клијентима и да, уз помоћ вештачке интелигенције и великих база података, освоји нове сегменте тржишта.

Извор: Екапија 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.