WIPO Global Awards 2023 – prijave do 31. marta 2023. godine

Svetska organizacija za intelektualnu svojinu (WIPO) poziva mala i srednja preduzeća iz celog sveta da se prijave na program Globalnih nagrada Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO Global Awards 2023). 

Poziv je otvoren do 31. marta 2023. godine za mala i srednja preduzeća aktivna u svim sektorima privrede – tehnologiji, poljoprivredi, kreativnim industrijama itd.

Sedam pobednika, izabranih od strane nezavisnog žirija, biće nagrađeni personalizovanim programom mentorstva od strane WIPO, koji će im pomoći u strateškom korišćenju intelektualne svojine i ostvarivanju novih poslovnih ciljeva. Pobednici će biti pozvani da prisustvuju i ceremoniji dodele WIPO Global Awards 2023 koja će se održati tokom zasedanja Generalne skupštine WIPO-a u julu mesecu ove godine.

Ovim takmičenjem se odaje priznanje izuzetnim preduzećima i pojedincima iz celog sveta koja koriste sve vrste prava intelektualne svojine – od autorskih prava do žigova, patenata, industrijskog dizajna i oznaka geografskog porekla za ostvarivanje pozitivnog uticaja na ekonomiju i društvo u celini svojom inovativnošću i kreativnošću.

Saznajte više na sajtu WIPO-a.

Izvor: Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije. 


 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.