WIPO Global Awards 2023 – пријаве до 31. марта 2023. године

Светска организација за интелектуалну својину (WIPO) позива мала и средња предузећа из целог света да се пријаве на програм Глобалних награда Светске организације за интелектуалну својину (WIPO Global Awards 2023). 

Позив је отворен до 31. марта 2023. године за мала и средња предузећа активна у свим секторима привреде – технологији, пољопривреди, креативним индустријама итд.

Седам победника, изабраних од стране независног жирија, биће награђени персонализованим програмом менторства од стране WIPO, који ће им помоћи у стратешком коришћењу интелектуалне својине и остваривању нових пословних циљева. Победници ће бити позвани да присуствују и церемонији доделе WIPO Global Awards 2023 која ће се одржати током заседања Генералне скупштине WIPO-а у јулу месецу ове године.

Овим такмичењем се одаје признање изузетним предузећима и појединцима из целог света која користе све врсте права интелектуалне својине – од ауторских права до жигова, патената, индустријског дизајна и ознака географског порекла за остваривање позитивног утицаја на економију и друштво у целини својом иновативношћу и креативношћу.

Сазнајте више на сајту WIPO-а.

Извор: Завод за интелектуалну својину Републике Србије. 


 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.