Održan prvi meetup pilot superklastera „Laboratorija zdravstvenih tehnologija“

Pilot superklaster „Laboratorija zdravstvenih tehnologija“, koji predvode Health Tech Lab, Naučno-tehnološki park Niš i FEFA fakultet, organizovao je svoj prvi meetup 8. jula 2022. godine u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Niš.

Prisutnima su se  obratili predstavnici Kabineta predsednika Vlade Republike Srbije, Regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, kao i predstavnici Neomedica, Naissus technologies i Bel Medic.

Na događaju su predstavljeni planovi za naredni period, kao i ciljevi i projekti koji su u sklopu ovog superklastera. Meetup je okupio članove superklastera i druge predstavnike med&biotech ekosistema s ciljem umrežavanja, međusobnog upoznavanja i nove saradnje. Predstavnici Službe za inovacije Privredne komore Srbije prisustvovali su kao članovi superklastera.

“Laboratorija zdravstvenih tehnologija” krupnim koracima podiže svest o ovoj važnoj temi, okupljajući aktere koji zdravstvenim tehnologijama pristupaju iz različitih uglova - napređujući zdravstveni ekosistem i društvo u celini.

 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.