Одржан први meetup пилот суперкластера „Лабораторија здравствених технологија“

Пилот суперкластер „Лабораторија здравствених технологија“, који предводе Health Tech Lab, Научно-технолошки парк Ниш и ФЕФА факултет, организовао је свој први meetup 8. јула 2022. године у просторијама Научно-технолошког парка Ниш.

Присутнима су се  обратили представници Кабинета председника Владе Републике Србије, Регионалне привредне коморе Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа, као и представници Neomedica, Naissus technologies i Bel Medic.

На догађају су представљени планови за наредни период, као и циљеви и пројекти који су у склопу овог суперкластера. Meetup је окупио чланове суперкластера и друге представнике med&biotech екосистема с циљем умрежавања, међусобног упознавања и нове сарадње. Представници Службе за иновације Привредне коморе Србије присуствовали су као чланови суперкластера.

“Лабораторија здравствених технологија” крупним корацима подиже свест о овој важној теми, окупљајући актере који здравственим технологијама приступају из различитих углова - напређујући здравствени екосистем и друштво у целини.

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.