Poziv na radionicu - Podrška kompanijama prilikom pripreme predloga projekta za EU program "Horizont Evropa"

Otvoren je poziv za učešće u programu podrške kompanijama prilikom pripreme predloga projekata, apliciranja za program „Horizont Evropa“ i obezbeđivanja bespovratnih sredstava za istraživanje, zapošljavanje novih ljudi, materijal za rad, plasiranje proizvoda, promotivne aktivnosti i slično. 

Program „Horizont Evropa“ nudi čitav spektar otvorenih poziva za projekte na koje mogu konkurisati kompanije u svim fazama razvoja, od startap, preko malih i srednjih preduzeća do velikih kompanija, koje imaju inovativnu komponentu u svojoj delatnosti.

Program je koncipiran tako da kompanijama pruži podršku u pripremi predloga projekata kroz 4 koraka, od kojih je prvi onlajn informativna radionica 4. marta 2022. godine (putem Zoom platforme).

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u programu podrške, molimo vas da registrujete svoju prijavu na uvodnu radionicu na linku: https://kpmg-rs.zoom.us/webinar/register/WN_GUo-NfQ2Tw2DaHl2yDc1qw, zaključno sa sredom, 2. martom 2022. Nakon registracije, dobićete e-mail sa linkom za pristup, koji će biti otvoren na dan radionice.

Ovaj  program podrške se realizuju u okviru projekta „EU Podrška Naučno tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“, koji finansira Evropska unija. 

Agenda

Pozivno pismo

 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.