Позив на радионицу - Подршка компанијама приликом припреме предлога пројекта за ЕУ програм "Хоризонт Европа"

Отворен је позив за учешће у програму подршке компанијама приликом припреме предлога пројеката, аплицирања за програм „Хоризонт Европа“ и обезбеђивања бесповратних средстава за истраживање, запошљавање нових људи, материјал за рад, пласирање производа, промотивне активности и слично. 

Програм „Хоризонт Европа“ нуди читав спектар отворених позива за пројекте на које могу конкурисати компаније у свим фазама развоја, од стартап, преко малих и средњих предузећа до великих компанија, које имају иновативну компоненту у својој делатности.

Програм је конципиран тако да компанијама пружи подршку у припреми предлога пројеката кроз 4 корака, од којих је први онлајн информативна радионица 4. марта 2022. године (путем Zoom платформе).

Уколико сте заинтересовани да учествујете у програму подршке, молимо вас да региструјете своју пријаву на уводну радионицу на линку: https://kpmg-rs.zoom.us/webinar/register/WN_GUo-NfQ2Tw2DaHl2yDc1qw, закључно са средом, 2. мартом 2022. Након регистрације, добићете е-mail са линком за приступ, који ће бити отворен на дан радионице.

Оваj  програм подршке се реализују у оквиру пројекта „ЕУ Подршка Научно технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, који финансира Европска унија. 

Агенда

Позивно писмо

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.