НС Смарт Хакатон

НС Смарт Хакатон је догађај који се организује ради проналажења иновативних решења за реализацију најразличитијих акуелних изазова у нашем граду, како би се допринело подизању квалитета живота свих грађана.

Користећи савремене технологије и апликације, тимови ће представити своја креативна и функционална решења у форми конкретних пројеката.

Победничке тимове овог такмичења очекују вредне награде, менторска подршка експерата ради детаљније разраде самих пројеката и бесплатни двомесечни програм стартап акцелерације, са највећим стручњацима из региона, а који ће организовати Научно-технолошки парк Нови Сад ове године уз подршку Града Новог Сада и нашег партнера ЕУ Инфо поинт НС.

Идеја је да Хакатон на једном месту окупи студенте, компаније, универзитетске професоре и све оне који желе да својим знањем, радом и сјајним идејама допринесу да наше окружење постане боље и квалитетније место за живот.

Теме НС Смарт Хакатона:

  • Одрживи транспорт
  • Здраво старење
  • Безбедност деце
  • Енергетска ефикасност
  • Управљање отпадом
  • Квалитет ваздуха
  • Заштита вода

Поред израде решења на задату тему, циљ је да се свим учесницима Хакатона обезбеде најквалитетније обуке кроз бројне радионице које ће држати еминентни стручњаци како би кроз ову активност стекли знања која ће их припремити за предузетничку или пословну каријеру.

Укупно ће бити изабрано 10 тимова од по четири члана. Поред могућности пријаве већ формираних тимова, биће омогућена пријава и појединаца.

Рок за пријаву је 14. јун, а ово је линк за пријаву.

Извор: Научно технолошки парк Нови Сад

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.