BASF Innovation Hub 2022

Водећа светска хемијска компанија BASF и ове године подржава стартапе, без обзира на њихов ниво развијености и самосталне иноваторе, укључујући и идеје из Србије.

Допринос идејама које се баве кључним еколошким изазовима данашњице су у фокусу BASF Innovation Hub 2022 обухваћени концептом обновљивих извора енергије – Renewables.

Најбоља иновација или стартап идеја на локалном нивоу добија прилику да као победничко решење обезбеди за себе иницијалну подршку у вредности од 2.500 ЕUR, као и могућност за даље учешће у Великом финалу и додатно финансирање у износу од 5.000 ЕUR – без обзира на то да ли ће BASF наставити да подржава идеју.

BASF Innovation Hub 2022 састоји се од две главне целине:

BASF Innovation Hub 2022 локални догађаји: представља прву фазу. Након Фазе пријаве, 5 најбољих идеја на локалном нивоу добија прилику да се представи пред Локалним жиријем, који ће одабрати победника локалног такмичења. Победници локалних такмичења аутоматски се квалификују за BASF Innovation Hub 2022 Гранд Финале.

BASF Innovation Hub 2022 Гранд Финале: друга фаза – представља јединствену прилику за победнике на локалном нивоу да представе своје иновације и старт-уп идеје још широј публици и потенцијално осигурају додатну инвестицију за свој даљи развој.

У оквиру концепта Renewables, BASF Innovation Hub 2022 подржава идеје које покривају неку од следећих тема:

• Чиста енергија

• Паметни транспорт

• Стратегије одрживе пољопривреде

Пријаве су отворене до 16. септембра 2022. године. Локални жири из сваког региона одабраће 5 такмичарских идеја, док ће једна пет идеја добити прилику да учествује на BASF Innovation Hub 2022 Гранд Финалу.

Више информација о пројекту и роковима можете пронаћи на сајту: join-innovationhub.com.

Извор: Машински факултет

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.