Вебинар Завода о новом WIPO стандарду ST.26

Завод за интелектуалну својину ће, у четвртак 9. јуна 2022. године, одржати вебинар о новом стандарду ST.26 са почетком у 10:00 часова и трајањем око два сата. Нови стандард Светске организације за интелектуалну својину (WIPO) за прављење пописа нуклеотидних и аминокиселинских секвенци у пријавама патента из области биотехнологије, ST.26, ступа на снагу 1. јула 2022. године и замениће тренутно важећи стандард ST.25.

Сврха новог стандарда је да омогући подносиоцу да сачини један попис секвенци описаних у патентној пријави у области биотехнологије који је прихватљив како за сврху међународног тако и националног или регионалног поступка, затим да побољша тачност и квалитет приказа секвенци, олакша претраживање података о секвенци, њихово размењивање у електронској форми као и уношење у компјутеризоване базе.

Вебинар је намењен како истраживачима у овој области, тако и заступницима и другим заинтересованим странама које желе да се боље упознају са новим стандардом ST.26.

Регистрацији за учешће на вебинару можете приступити овде. Након регистрације, на адресу електронске поште коју сте навели у форми за регистрацију, добићете линк за праћење вебинара путем Zoom Meeting платформе неколико дана пре датума одржавања вебинара.

Стандард ST.26 се може преузети на линку.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.