Отворене пријаве за 8. Форум напредних технологија

8. Форум напредних технологија, одржава се 12. и 13. јуна 2024. године у Научно-технолошком парку Ниш. Овај догађај окупиће експерте и водеће компаније из целог света који се баве напредним технологијама. 

Циљ форума је да се продуби дискусија о новим трендовима и изазовима у областима као што су вештачка интелигенција, биотехнологија, информационо-комуникационе технологије, зелена индустрија, Web3, блокчејн и креативне индустрије.

Догађај ће се одвијати на пет бина, уз додатне просторе за медије и посебан кутак за подкасте. Посетиоци ће имати прилику да учествују у панелима, предавањима, мастеркласовима, презентацијама, радионицама, као и у pitch сесијама стартап компанија и другим специјалним догађајима.

Пријаве за ФНТ8 су увелико отворене на ЛИНКУ

Организатори овогодишњег Форума напредних технологија су Привредна комора Србије – РПК Ниш, Научно-технолошки парк Ниш и Град Ниш, док је организацију 8. Форума напредних технологија подржало је Министарство науке, технолошког развоја и иновација кроз програм Промоције и популаризације иновационе делатности.

Извор: НТП Ниш

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.