Радионица поводом позива за финансирање иновација у оквиру пројекта „MUSAE - Bringing together artists and companies to address future challenges in food domain“

Задовољство нам је да Вас позовемо на радионицу поводом позива за финансирање иновација у оквиру европског пројекта „MUSAE - Bringing together artists and companies to address future challenges in food domain“. Радионица ће се одржати 19. априла 2024. године у Београду у Привредној комори Србије, Ресавска 13-15, сала 2 у приземљу, са почетком у 10:00 часова. Од 10 до 12 часова, фокус програма радионице је на уметницима, док је од 12 до 13 часова радионица усмерена ка потребама компанија.

Електротехнички факултет, као партнер на пројекту МУСАЕ, пружа подршку у процесу апликације и касније током трајања Вашег пројекта. На радионици ћемо Вам представити досадашње резултате пројекта и упутити Вас у детаље другог отвореног позива за нових 11 техничких решења, чији је буџет 880.000 евра (по појединачном пројекту 80.000 евра), а где је условом конкурса осигурано да и Србија као земља у развоју има најмање 1 пројекат финансиран кроз овај оквир.

На радионици ћете моћи да лично упознате уметнике и уметнице, као и да видите њихов досадашњи рад на пројекту. О детаљима другог отвореног позива и процесу подношења апликације се можете прелиминарно информисати преко наменске интернет странице отвореног позива за финансирање иновација у оквиру пројекта МУСАЕ - https://musae.starts.eu/musae/calls-2nd-open-call/

Молимо Вас да Ваше присуство на радионици потврдите попуњавањем формулара: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD84V-nl4eKyX5uYbH7c4aiHJir6hWXSmTlW6kIU3dOXxu9Q/viewform?usp=sf_link најкасније до 17. априла 2024. године.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.