Отворене пријаве за GITEX GLOBAL 2024

GITEX GLOBAL 2024, међународни технолошки сајам одржаће се у периоду од 14. до  18. октобра, у Дубаију, Уједињени Арапски Емирати.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије (ПКС) и ове године организују наступ домаћих компанија на највећем технолошком догађају на свету. Право на учешће, у оквиру националног штанда Србије, имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који се баве информационо-комуникационим технологијама.

Након више него успешне прошлогодишње манифестације, 44. издање GITEX GLOBAL - највећег и најинклузивнијег технолошког догађаја на свету, окупиће на једном месту најнапредније светске компаније и најбоље научне умове који за циљ имају трансформацију пословања, економије и друштва помоћу иновација.

На сајму GITEX GLOBAL 2024, српске компаније представиће своје производне програме на националном штанду Србије, у хали број 24. Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Пријаве за учешће отворене су до четвртка, 21. марта 2024. године. Текст јавног позива, као и пратећа документација доступни су на страници РАС.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.