Дани науке и привреде 2024

Служба за иновације Привредне коморе Србије у сарадњи са истраживачима три факултета Универзитета у Београду, Саобраћајним, Економским и Факултетом организационих наука, и Европском мрежом предузетништва у оквиру Савета за сарадњу науке и привреде, позивају Вас на догађај Дани науке и привреде 2024“, који ће се одржати у понедељак 8. априла 2024. године, од 11 часова у просторијама Привредне коморе Србије (Ресавска 13-15, сала 2 у приземљу).  

Први део догађаја је посвећен налазима ових истраживања кроз приказ резултата пројекта PANACEA који се реализује уз подршку Фонда за науку Републику Србије. Поред резултата истраживања учесници ће имати прилику да се упознају и са искуствима платформи који послују у Србији и сродним развојним иницијативама. У другом делу догађаја ћете имати прилику да се информишете о условима Такмичења за најбољу технолошку иновацију које промовише предузетнички начин размишљања и понашања тако што учесницима даје финансијску, медијску и едукативну подршку и ове године обележава 20 година од организовања првог такмичења. Сазнаћете релевантне информације о доступним изворима финансирања и Програму Европске уније за иновације – Хоризонт Европа, као и услугама Европске мреже предузетништва.

Циљ догађаја је да упозна јавност са иновативним пословним моделима платформске економије и економије дељења, стањем и перспективама у Србији, као и постојећим али и новим изворима финасирањима њиховог даљег развоја. Према налазима истраживања ових модела у Србији сарадња науке и привреде је кључна за откључавање потенцијала овог развоја и превазилажење изазова са којима се ови иновативни пословни модели суочавају.

Молимo Вас да Ваше присуство на догађају потврдите попуњавањем формулара: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdig6JZnuiEtMlQX3dccd2C94I0MUhFh9SJHb0s6vUsvZ99Mg/viewform?usp=sf_link 

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.