BizChat-нови дигитални асистент компанијама заснован на вештачкој интелигенцији

Привредна комора Србије (ПКС) представила је данас на Kопаоник бизнис форуму BizChat - нови дигитални сервис на бази вештачке интелигенције који у реалном времену, 24 часа у седмици, омогућава привредницима и компанијама да брзо и једноставно добију информацијe важне за пословање, почев од коморских услуга, преко анализа тржишта, услова пословања и инвестирања до потенцијала тржишта рада и образовног система. 

„Ако желите да добијете информацију како да оснујете фирму, како до одређених олакшица, како да повратите порез и шта вам је потребно за то, како да добијете Опен Балкан ИД број и радне дозволе, затим, визу за стране раднике, наш дигитални асистент вас води корак по корак“, објаснио је Чадеж.

Овим бесплатним сервисом додатно се поједностављује и олакшава комуникацијa са привредом, која постаје знатно ефикаснија и доступна у сваком моменту 24/7/365. Овај сервис урађен је на бази Мајкрософтове технологије, а постављен је на насловној страни енглеске верзије сајта ПКС https://en.pks.rs/

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.