WIPO Global Awards 2024 за предузећа и стартапе – пријаве до 31. марта

Светска организација за интелектуалну својину (WIPO) позива мала и средња предузећа и стартапе из целог света да се пријаве на програм Глобалних награда Светске организације за интелектуалну својину (WIPO Global Awards 2024).

Овогодишње награде препознају изузетна мала и средња предузећа (МСП) и стартапе који паметно користе систем заштите права интелектуалне својине и позитивно доприносе друштву.

Пријаве су отворене за привредне субјекте који послују у свим секторима привреде, као и оне из креативних индустрија, локалне и међународне брендове, иноваторе у зеленим технологијама, и по први пут ове године, стартапе, који користе потенцијал заштите права интелектуалне својине од почетка свог предузетничког пута.

Добитници награда изабрани од стране независног жирија, биће награђени персонализованим програмом менторства од стране WIPO, који ће им помоћи у стратешком коришћењу интелектуалне својине и остваривању нових пословних циљева укључујући прикупљање средстава, могућности за партнерство и медијску подршку.

Мала и средња предузећа и стартапи из било које од 193 земље чланице WIPO-a (Србија је земља чланица) могу сами да поднесу номинацију за ову значајну и престижну награду до 31. марта 2024. године.

Сазнајте више на сајту WIPO-а.

Извор: ЗИС 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.