Инфо дан Еразмус за младе предузетнике

Привредна комора Србије - Центар за ЕУ интеграције организује инфо дан Еразмус за младе предузетнике у четвртак, 21. септембра 2023. годинеод 12:00 до 14:00, у Сали 2 Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, Београд.

Еразмус за младе предузетнике је програм размене предузетника са циЉем подршке новим и потенцијалним  предузетницима да стекну и усаврше вештине у пословању тако што ће у периоду од једног до шест месеци провести и радити у некој од европских држава.

Учесници програма оствариће многобројне погодности које ће им помоћи да успоставе нове контакте, успешно воде или оснују компанију и упознају се с другачијим културним и пословним окружењем и начином пословања. Боравак им делимично финансира Европска комисија

Програм ће представити Владимир Никић, пројектни менаџер на програму Еразмус за младе предузетнике (Erasmus for Youth Entrepreneurs – EYE). Од 2014. године је ангажован на овом пројекту, а учествовао је на бројним домаћим и међународним пројектима који су се бавили истраживањем и решавањем проблема у вези са предузетништвом и управљањем иновацијама.

Пријављивање је отворено до 20. септембра 2023. године путем следећег ЛИНКА.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.