Иновација из Сомбора "Агро буџет систем АБС" решава глобалне проблеме пољопривреде

Сомборски стартап Агро буџет систем АБС развио је иновативно софтверско решење за оптиматизацију улагања у пољопривредну производњу и предвиђање коначних финансијских резултата производње. 

Аутоматизована АБС дигитална платформа намењена је како за добављаче тако и за пољопривреднике. Пољопривредни произвођачи добили су дигитални водич за планирање улагања у производњу , а компаније - добављачи, имају увид у појединачне производне планове сваког пољопривредног произвођача и на основу тога могу да креирају понуду. 

Овим је створено вин-вин решење за обе групе корисника. Дигитални водич за улагање у пољопривредну производњу креира се на основу потпуно аутоматизованог процеса одабира најповољније понуде креиране од добављача директно на АБС платформи. Прикупљање, обрада и одабир најповољније понуде врши се на основу понуда роба и услуга из 18 различитих привредних области које својим активностима прате пољопривредну производњу, од избора семена и садног материјала, неговања усева, преко заштите биља, машинске обраде земље и складиштења, до пласмана пољопривредних производа, транспорта и субвенција. 

Извор: Екапија. 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.