DanubePeerChains-курсеви

Универзитет у Београду учествује у пројекту DanubePeerChains, у оквиру ког се имплементирају  различите активности које имају за циљ оснаживање ЛСО/БСО организација, малих и средњих предузећа и предузетника, највише кроз едукацију и стицање нових вештина из области дигитализације и дигиталне трансформације.

Једна од активности подразумевала је и креирање онлине базе курсева из различитих области повезаних са дигиталном трансформацијом, као што су људски ресурси, технологија, организациони аспекти, развој валидних пословних прилика, и слично. Развијено је 9 курсева са скоро 20 подобласти и 98 едукативних видео снимака.

Курсеви су намењени представницима компанија, организација и институција које желе да интегришу нове индустријске технологије у своје пословање уз минималан ризик, запосленима у компанијама које развијају нове индустријске производе и услуге, али и свима онима који желе да науче више о дигитализацији и интегрисању дигиталних решења у пословање.

Курсеви ће помоћи организацијама у процесу дигиталне трансформације и развијању плана за исту, креирању агилног окружења, изградњи организационих мрежа неопходних за решавање сложених изазова трансформације и повећењу конкурентности. Целокупна база курсева је потпуно бесплатна, а сви који желе да послушају наше курсеве могу се регистровати путем линка: https://www.eventbrite.com/e/digital-transformation-training-courses-tickets-423181797147?aff=reg

Након регистрације добија се потврдни емаил са креденцијалима за приступ бази.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.