Међународни форум представљања и трговине технологијом

Ове године биће одржан Међународни форум представљања и трговине технологијом, под покровитељством Међународне мреже за трансфер технологије – International Technology Transfer Network (ITTN), у сарадњи са кинеским Центром за међународну размену науке и технологије – China Centre for International Science and Technology Exchange (CISTE) и Научним парком Зхонгуанцун – Zhongguancun Science Park. Циљ догађаја је одабир и представљање 100 најбољих иновација у сврху међународне промоције и трансфера технологије.

Такмичари ће пред собом имати изазов осмишљавања и представљања иновативних технолошких решења из чак десет области – информационе и комуникационе технологије, паметна производња, паметан транспорт, иновативни материјали, модерна пољопривреда, нови извори енергије, заштита животне средине и одрживи развој, биотехнологија и иновативна медицина, врхунски медицински уређаји и опрема и алати.

Учесници ће имати бројне бенефите, који, поред бесплатног учешћа, укључују саветовање и усмеравање од стране експерата, прилику за проналазак инвестиције и међународну сарадњу и промоцију. Више од 100 експерата из поменутих области пружиће такмичарима смернице за индустријализацију идеја, стручна упутсва за оптимизацију и унапређење технологије, као и предлоге за сарадњу и примену – пре свега на локалном нивоу. Такође, учешћем на Форуму, такмичарима се отвара пут за проналазак и осигуравање инвестиције – више од 100 глобалних инвестиционих институција пружиће своје рецензије и бити ту да подржи иновативне технологије.

Линк за пријаву доступан је овде

Слање пријаве преко наведеног линка издваја стартап/технологију у посебну групу валидирану од стране Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду и олакшава прве кораке у самом кругу селекције. Доступно је 50 места за fast-track пријаву. Рок за пријаву је 31.7.2022. године.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.