Позив на радионицу - Подршка компанијама приликом припреме предлога пројекта за ЕУ програм "Хоризонт Европа"

У име пројектног тима „ЕУ Подршка Научно -технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, задовољство нам је да вас позовемо да учествујете у програму обуке за припрему предлога пројеката за програм „Хоризонт Европа“. Добра идеја и квалитетно написана пројектна пријава су први кораци у процесу добијању бесповратних средстава која могу бити одобрена у распону од неколико стотина хиљада евра до чак 3 милиона евра.

Програм „Хоризонт Европа“ нуди читав спектар отворених позива за пројекте на које могу конкурисати компаније у свим фазама развоја, од start-up, преко малих и средњих предузећа до великих компанија, које имају иновативну компоненту у својој делатности. Средства су намењена за истраживање, запошљавање нових људи, материјал за рад, пласирање производа, промотивне активности и сл.

Програм је конципиран тако да компанијама пружи подршку у припреми предлога пројеката кроз 4 корака, од којих је први онлајн информативна радионица 05. маја 2022. године (путем Zoom платформе).

Више о самом програму и радионици можете видети у позивном писму и агенди.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.