Otvorene prijave za 8. Forum naprednih tehnologija

8. Forum naprednih tehnologija, održava se 12. i 13. juna 2024. godine u Naučno-tehnološkom parku Niš. Ovaj događaj okupiće eksperte i vodeće kompanije iz celog sveta koji se bave naprednim tehnologijama. 

Cilj foruma je da se produbi diskusija o novim trendovima i izazovima u oblastima kao što su veštačka inteligencija, biotehnologija, informaciono-komunikacione tehnologije, zelena industrija, Web3, blokčejn i kreativne industrije.

Događaj će se odvijati na pet bina, uz dodatne prostore za medije i poseban kutak za podkaste. Posetioci će imati priliku da učestvuju u panelima, predavanjima, masterklasovima, prezentacijama, radionicama, kao i u pitch sesijama startap kompanija i drugim specijalnim događajima.

Prijave za FNT8 su uveliko otvorene na LINKU

Organizatori ovogodišnjeg Foruma naprednih tehnologija su Privredna komora Srbije – RPK Niš, Naučno-tehnološki park Niš i Grad Niš, dok je organizaciju 8. Foruma naprednih tehnologija podržalo je Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija kroz program Promocije i popularizacije inovacione delatnosti.

Izvor: NTP Niš

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.