Platforma saradnje nauke i privrede

Privredna komora Srbije preuzela je ulogu da bude spona između nauke i privrede, dok saradnju moraju da uspostavljaju i komunikaciju vode naučnici i profesori koji razumeju biznis i privrednici koji razumeju značaj nauke. Platforma ima za cilj da podstakne preduzeća i naučno-istraživačke organizacije da se uključe u zajedničke naučno-istraživačke i razvojne projekte sa ciljem stvaranja novih komercijalno primenjivih proizvoda i usluga, rešavanja tekućih problema i zadataka, kao i uvođenja inovativnih tehnologija u ranoj fazi koje mogu imati značaj za njihov budući razvoj i tržišni potencijal.

Saznajte višeSaznajte više
 • Usluge

  Mogućnost popunjavanja Upita o uslugama koji će vam omogućiti da komercijalizujete vaša znanja i tehnologije i da pronađete uspešnog partnera za saradnju iz sveta nauke i privrede.

  Saznajte više
 • Finansiranje

  Na ovom mestu možete da pronađete sve dostupne konkurse i fondove međunarodnih i domaćih donatora, kao i državnih institucija.

  Saznajte više
 • Zahtev za saradnju

  Pronađite uspešnog partnera za saradnju iz sveta nauke i privrede radi udruživanja na zajedničkim projektima.

  Saznajte više

Novosti

 • Događaji
  Oktobar 2019
  Info dan Beograd - mogućnosti finansiranja inovacija za kompanije

  Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i Elektrotehnički fakultet u Beogradu u saradnji sa Privrednom komorom Srbije Vas pozivaju na Info dan Beograd koji će se održati 22. oktobra 2019. godine sa početkom u 12h u prostorijama Privredne komore Srbije, Resavska 15, II sprat, sala 4.

  Saznajte više
 • Konkursi
  Oktobar 2019
  Otvoren javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava preko Programa ranog razvoja i Programa saradnje nauke i privrede

  Fond za inovacionu delatnost raspisao je u četvrtak, 10. oktobra 2019. godine,  javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija kroz Program ranog razvoja i Program saradnje nauke i privrede.

  Saznajte više