Radionica povodom poziva za finansiranje inovacija u okviru projekta „MUSAE - Bringing together artists and companies to address future challenges in food domain“

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na radionicu povodom poziva za finansiranje inovacija u okviru evropskog projekta „MUSAE - Bringing together artists and companies to address future challenges in food domain“. Radionica će se održati 19. aprila 2024. godine u Beogradu u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, sala 2 u prizemlju, sa početkom u 10:00 časova. Od 10 do 12 časova, fokus programa radionice je na umetnicima, dok je od 12 do 13 časova radionica usmerena ka potrebama kompanija.

Elektrotehnički fakultet, kao partner na projektu MUSAE, pruža podršku u procesu aplikacije i kasnije tokom trajanja Vašeg projekta. Na radionici ćemo Vam predstaviti dosadašnje rezultate projekta i uputiti Vas u detalje drugog otvorenog poziva za novih 11 tehničkih rešenja, čiji je budžet 880.000 evra (po pojedinačnom projektu 80.000 evra), a gde je uslovom konkursa osigurano da i Srbija kao zemlja u razvoju ima najmanje 1 projekat finansiran kroz ovaj okvir.

Na radionici ćete moći da lično upoznate umetnike i umetnice, kao i da vidite njihov dosadašnji rad na projektu. O detaljima drugog otvorenog poziva i procesu podnošenja aplikacije se možete preliminarno informisati preko namenske internet stranice otvorenog poziva za finansiranje inovacija u okviru projekta MUSAE - https://musae.starts.eu/musae/calls-2nd-open-call/

Molimo Vas da Vaše prisustvo na radionici potvrdite popunjavanjem formulara: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD84V-nl4eKyX5uYbH7c4aiHJir6hWXSmTlW6kIU3dOXxu9Q/viewform?usp=sf_link najkasnije do 17. aprila 2024. godine.

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.