Objavljen program ovogodišeg Inovacionog foruma Srbija – Francuska

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija i Ambasada Francuske u Beogradu u saradnji sa Fondacijom Tempus, Francuskim institutom i French tech Beograd i ove godine organizuju Inovacioni forum Srbija – Francuska: inoviraj za planetu! Igraj zeleno.

Program ovogodišnjeg 3. Inovacionog foruma Srbija – Francuska objavljen je i dostupan klikom na link.

Forum je osmišljen tako da okupi istraživače i poslovne aktere kako bi se podstakao razvoj inovativnih rešenja i proizvoda koji mogu da stvore prilike za zapošljavanje mladih talenata iz Srbije. U okviru Foruma biće dodeljene nagrade za "Innovation Forum Hackathon", u kome će se takmičiti studenti sa različitih srpskih univerziteta.

Ove godine je po prvi put lansirana i platforma posvećena isključivo forumu na kojoj će biti realizovan i prenos ovogodišnjeg izdanja foruma, a sam forum biće najavljen i na kuli Beograd i to u sredu, 3. aprila 2024. godine.

Ovogodišnji Inovacioni forum organizuje se 4. aprila u Palati Srbija. Svi oni koji žele da prisustvuju događaju, mogu se prijaviti popunjavanjem formulara. Prijavljivanje je moguće do 31. marta.

Izvor: NITRA

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.