WIPO Global Awards 2024 za preduzeća i startape – prijave do 31. marta

Svetska organizacija za intelektualnu svojinu (WIPO) poziva mala i srednja preduzeća i startape iz celog sveta da se prijave na program Globalnih nagrada Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO Global Awards 2024).

Ovogodišnje nagrade prepoznaju izuzetna mala i srednja preduzeća (MSP) i startape koji pametno koriste sistem zaštite prava intelektualne svojine i pozitivno doprinose društvu.

Prijave su otvorene za privredne subjekte koji posluju u svim sektorima privrede, kao i one iz kreativnih industrija, lokalne i međunarodne brendove, inovatore u zelenim tehnologijama, i po prvi put ove godine, startape, koji koriste potencijal zaštite prava intelektualne svojine od početka svog preduzetničkog puta.

Dobitnici nagrada izabrani od strane nezavisnog žirija, biće nagrađeni personalizovanim programom mentorstva od strane WIPO, koji će im pomoći u strateškom korišćenju intelektualne svojine i ostvarivanju novih poslovnih ciljeva uključujući prikupljanje sredstava, mogućnosti za partnerstvo i medijsku podršku.

Mala i srednja preduzeća i startapi iz bilo koje od 193 zemlje članice WIPO-a (Srbija je zemlja članica) mogu sami da podnesu nominaciju za ovu značajnu i prestižnu nagradu do 31. marta 2024. godine.

Saznajte više na sajtu WIPO-a.

Izvor: ZIS 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.