Info dan Erazmus za mlade preduzetnike

Privredna komora Srbije - Centar za EU integracije organizuje info dan Erazmus za mlade preduzetnike u četvrtak, 21. septembra 2023. godineod 12:00 do 14:00, u Sali 2 Privredne komore Srbije, Resavska 13-15, Beograd.

Erazmus za mlade preduzetnike je program razmene preduzetnika sa ciLjem podrške novim i potencijalnim  preduzetnicima da steknu i usavrše veštine u poslovanju tako što će u periodu od jednog do šest meseci provesti i raditi u nekoj od evropskih država.

Učesnici programa ostvariće mnogobrojne pogodnosti koje će im pomoći da uspostave nove kontakte, uspešno vode ili osnuju kompaniju i upoznaju se s drugačijim kulturnim i poslovnim okruženjem i načinom poslovanja. Boravak im delimično finansira Evropska komisija

Program će predstaviti Vladimir Nikić, projektni menadžer na programu Erazmus za mlade preduzetnike (Erasmus for Youth Entrepreneurs – EYE). Od 2014. godine je angažovan na ovom projektu, a učestvovao je na brojnim domaćim i međunarodnim projektima koji su se bavili istraživanjem i rešavanjem problema u vezi sa preduzetništvom i upravljanjem inovacijama.

Prijavljivanje je otvoreno do 20. septembra 2023. godine putem sledećeg LINKA.

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.