UiPath Automation Awards - Позив за стартапе који развијају решења из области аутоматизације

UiPath, једна од водеćих компанија на пољу софтвера RPA (Robotic Process Automation), позива све заинтересоване стартапе у другу сезону заредом UiPath Automation Awards. Све заинтересоване компаније могу да се пријаве ОВДЕ до 30. августа. Победници ће бити проглашени на свечаној церемонији 28. октобра.

Стартапи који развијају решења из области аутоматизације и ове године имају прилику да освоје једну од две награда. Награда за циљ има идентификацију нових технологија и компаније у нашем региону чија решења могу имати глобални утицај и ојачати шири систем решења за аутоматизацију.

Такмичење има две наградне категорије: start-up и scale-up. У свакој од категорија биц́е проглашен по један победник.

Победник прве категорије добиће помоћ у областима продаје, маркетинга, као и техничке подршке током 12 месеци. Поред тога, чека га и новчана награда у износу од 50 000 ЕУР. За ову категорију, могу да се пријаве компаније са постојеćим тимовима од двоје или више људи који имају минималан одржив производ за аутоматизацију и до сада су добили максимално 1 мил УСД финансирања.

Scale-up категорија је отворена за компаније које имају тим од четворо или више људи и који су развили технологију функционалне аутоматизације, имају најмање троје корисника који плаćају и до сада су добили до 3 мил УСД финансирања. Награда за победника укључује менторирање на нивоу C од стране UiPath-а и продајну подршку, укључујући прилику за представљање победничке технологије глобалним клијентима које је одабрао UiPath, презентацију решења за аутоматизацију у UiPath Immersion Lab и другим UiPath догађајима, као и на UiPath каналима.

Поред Србије, право учешћа имају стартапи из Албаније, Белорусије, Бугарске, Хрватске, Кипра, Чешке, Грчке, Мађарске, Малте, Молдавије, Пољске, Румуније, Словачке, Словеније, Украјине, Црне Горе, Естоније, Летоније и Литваније.