О примени вештачке интелигенције у медицини 17. септембра на ImagineIF! wебинар-у

У петак 17. септембра од 18:00 часова у оквиру ImagineIF! програма одржаће се “Shaping the future of healthcare with AI” . На овом догађају присуствоваће представници кључних лидера у овим областима: компанија AstraZeneca, Microsoft, Seven Bridges Genomics и Научног фонда Републике Србије.

AI (Artificial intelligence ) данас ремети све индустрије, а када ће решења вештачке интелигенције постати ставрност и у здравству? Или већ јесу?

Који су примери примене вештачке интелигенције и машинског учења у геномици, откривању нових лекова и биотехнологији и какву ће улогу “Big data” играти у интеграцији персонализоване медицине у будућности?

Ово су само неке од тема којих ће се дотаћи сјајни говорници на wебинару.

Учешће је без накнаде, а пријаве су доступне на линку.

ImagineIF! је први глобални акцелераторски програм и такмичење за стартапе који развијају иновације у здравству. Health-tech стартапима у раним фазама програм пружа широке могућности: менторство, приступ финансирању, бесплатне савете водећих светских компанија из индустрије и умрежавање кроз богату мрежу Innovation Forum-a. ImagineIF! Србија програм другу годину за редом организују Innovation Forum и Научно-технолошки парк Београд, уз подршку организације Helath Tech Lab.

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.