AAI 2023: Poziv za učešće na mini simpozijumima IVI

Institut za veštačku inteligenciju Srbije organizuje mini simpozijume Artificial Intelligence in Computer Vision and Remote Sensing” i “AI & IOT for Smart Industry” u okviru Druge međunarodne naučne konferencije u oblasti primene veštačke inteligencije (AAI 2023) u Kragujevcu.

 

 

Tokom Mini simpozijuma  "Artificial Intelligence in Computer Vision and Remote Sensing" učesnici će diskutovati o sprovedenim istraživanjima i mogućim primenama veštačke inteligencije u oblasti računarskog vida i daljinske detekcije.

Inovativne istraživačke ideje koje su u vezi sa analitikom velikih podataka za Industriju 4.0, veštačkom inteligencijom i evolucionim tehnikama za Industriju 4.0, inteligentnim sistemima za nadzor i kontrolu biće predstavljene na Mini simpozijumu “AI & IOT for Smart Industry”.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za učešće na mini simpozijumima Instituta za veštačku inteligenciju Srbije do 15. marta 2023. godine. Prošireni apstrakt se podnosi putem sledećeg linka.

Druga srpska naučna konferencija o primeni veštačke inteligencije u Srbiji biće održana u Kragujevcu od 19. do 20. maja 2023. godine u organizaciji Univerziteta u Kragujevcu i Srpske akademije nauka i umetnosti.

Izvor: Istraživačko razvojni institut za veštačku inteligenciju Srbije

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.