Poziv za Labena Ventures akcelerator

Labena Ventures nudi struktuiran put ka spremnosti za ulaganje, prikupljanju sredstava, MVP-u, razvoju tehnologije omogućavajući pristup mentorstvu, potencijalnim poslovnim kontaktima i investitorima, kao i pristup zajednici osnivača.

Program je namenjen kompanijama i startapovima koji posluju u bioinformatici, farmaciji, biomedicinskom inženjerstvu, prehrambenoj industriji, Green Technology, Cleantech, biološkoj bezbednosti hrane, biotehnološkom istraživanju i razvoju, Life Sciences Tech, HealthTech.

Program Labena Ventures ima za cilj jačanje inovacija i preduzetničkog ekosistema u zemljama Centralne i Istočne Evrope (CEEC). S tim u vezi, fokus je na pronalaženju, odabiru i promociji startapa koji mogu ponuditi inovativna rešenja na međunarodnom nivou.

PROGRAM:

  • BOOTCAMP - Jednonedeljno interaktivno iskustvo učenja dizajnirano da se fokusira na specifičnosti inovativnih početnih poduhvata u biotehnološkim, farmaceutskim, zdravstvenim tehnologijama kako bi se omogućilo da napravite iskorak na regionalna i evropska tržišta.
  • ACCELERATION - Tromesečni program koji uključuje blisku interakciju sa preko 100 mentora, partnera i investitora koji će vam pomoći da povećate svoje poslovanje.
  • DEMO DAY - vaš startap dobija priliku da proširi svoje poslovne mreže, stvori nova partnerstva, dobije pristup potrebnim tehničkim i finansijskim resursima i još mnogo toga. Tokom Demo day-a dobijate priliku da predstavite svoju testiranu ideju ili minimalno održiv proizvod/uslugu za prikupljanje sredstava od investitora.
  • ALUMNI - Pruža se podrška startapima i kompanijama. U okviru programa Alumni Growth, osnivači učestvuju u ekskluzivnim događajima umrežavanja, dobijaju pristup posebnim ponudama i dobijaju prilagođena predstavljanja.

Rok za prijavu je 08. maj 2023. godine. 

Prijava se vrši putem sledećeg LINKA

Izvor: STARTAP PORTAL 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.