Prijave za treći StarTech konkurs

NALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, pozivaju neformalne timove, startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, da se u periodu od 3. marta do 3. maja 2023. prijave za StarTech program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

U okviru trećeg godišnjeg konkursa, možete konkurisati za bespovratna finansijska sredstva u vrednosti od 15.000 do 100.000 dolara, a izabrani korisnici podeliće i do 1.000 sati ekspertske podrške za razvoj biznis plana, marketinškog nastupa, zaštitu intelektualne svojine, finansijsko planiranje ili druge aspekte poslovanja.

  • LOT 1: Podrška startapovima sa inovativnim idejama;
  • LOT 2: Podrška malim i srednjim biznisima za razvoj inovacija i/ili digitalnu transformaciju;
  • LOT 3: Podrška malim i srednjim biznisima za razvoj inovacija ili digitalnu transformaciju, sa ciljem izvoza ili povećanja radnih mesta. 

Vodič za aplikante      Konkursna dokumentacija: LOT 1    Konkursna dokumentacija: LOT 2 i LOT 3

Upoznajte se sa detaljnim pravilima učešća kroz Vodič za aplikante i konkursnom dokumentacijom koju je potrebno da pripremite pre popunjavanja prijave. Svi zainteresovani treba da popune onlajn prijavni formular, prilože biznis plan u predviđenom formatu i prateću dokumentaciju najkasnije do 3. maja 2023. u 23.59 časova.

STRUČNA PODRŠKA

Kandidati kojima je potrebna pomoć u pripremi biznis plana kao uslova za prijavu, mogu se prijaviti za stručnu podršku do 3. aprila 2023. u 23.59 časova popunjavanjem onlajn formulara.

Izvor: Startech 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.