Evropski savet za inovacije - Info dan u Srbiji

Evropski savet za inovacije i izvršna agencija za mala i srednja preduzeća (EISMEA), uz podršku konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva iz jugoistočne Evrope (SEE), organizuju Info dan posvećen programu Akcelerator – jednom od instrumenta Evropskog saveta za inovacije.

 

 

U okviru Info sesije biće predstavljen program Evropskog saveta za inovacije (EIC) namenjen startapovima i MSP iz SEE regiona za razvoj i unapređenje revolucionarnih inovacija, koje imaju potencijal da stvore nova tržišta ili da dovedu do promena na postojećim.

EIC pruža podršku kombinovanjem bespovratnih sredstava i ulaganjem u vlasnički kapital. Na info danu možete saznati više o vidovima podrške koje pruža EIC, možete dobiti informacije o raznim izvorima finansiranja koji su dostupni preduzećima u SEE regionu. Iskoristite jedinstvenu priliku da dobijete korisne savete o procesu apliciranja direktno od EIC eksperata, mogućnost da razmenite iskustva sa uspešnim EIC grantistima iz SEE regiona, kao i da naučite više o “pitching” tehnici.

Događaj će biti organizovan 22.marta 2023. u hotelu Metropol sala Lavender.

Prijave se vrše putem mejla: eu@pks.rs

Agenda događaja

Izvor: Evropska mreža preduzetništva

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.