Google-ova radionica za evropske startape: Firebase Analytics & Engage

U sredu, 8. februara, održava se besplatna radionica za evropske startape u organizaciji Google for Startups pod nazivom Firebase Analytics & Engage, čiji će fokus biti na to kako povećati engagement korisnika na aplikacijama, koristeći različite alate i funkcije u Firebase-u.

Firebase je platforma koju je razvio  koja pomaže programerima da razvijaju, grade i pokreću uspešne aplikacije. Prema saopštenju, više od 3 miliona aplikacije je kreirano na pomenutoj platformi.

Fokus radionice će biti na Google analitici za Firebase koja omogućava dublje razumevanje i pregled učinka kompanije, kao i na Firebase Remote Config koji olakšava promene u ponašanju i izgledu aplikacije bez potrebe da korisnici preuzmu ažuriranje aplikacije. Biće reči i o Firebase Predictions alatu koji olakšava optimizaciju strategije monetizacije i promocije, kao i A/B testiranje i dr.

Radionica je namenjena osnivačima startapa i ostalim članovima njihovih timova koji se bave razvojem, i praćenjem performansa aplikacija.

Registracija je moguća putem linka, a događaj se održava online i traje od 10 do 11:30 časova (sreda, 8. februar 2023).

Izvor: Startit

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.