Forum privredne saradnje između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da svojim prisustvom upotpunite četvrti po redu Cangzhou Forum privredne saradnje između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, koji ćemo uživo prenositi 15. decembra 2022. godine (Mašinski fakultet, sala 518, V sprat)  u terminu od 09 do 11 časova.

Forum se održava u gradu Čangdžou, koji se nalazi u kineskoj provinciji Hebej, i traje dva dana, ali je zainteresovanim stranama omogućeno online uključenje i praćenje prvog dana ovog važnog događaja, koji spaja i jača saradnju između privrednih subjekata, a naročito malih i srednjih preduzeća, Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Forum podržavaju Narodna Vlada provincije Hebej i Ministarstvo privrede i informacionih tehnologija Narodne Republike Kine. Tema ovogodišnjeg Foruma je ’Novi potencijali i mogućnosti za saradnju Kine i Evrope i nova budućnost za mala i srednja preduzeća’. Tema će okupiti brojne stručnjake iz Kine i inostranstva, koji raspolažu značajnim znanjem, veštinama i resursima za osnaživanje međunarodne ekonomske i trgovinske saradnje. Forum je sam po sebi važna polazna tačka i platforma za proširenje postojeće saradnje između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, jer različitim formatima – poput panela, konferencija za networking i sklapanje partnerstava, trgovinskih izložbi i lokalnih gradskih razmena, potpomaže jačanju saradnje između malih i srednjih preduzeća kako na lokalnom i regionalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Ovaj događaj na lokalnom nivou, u Beogradu, organizuju Centar za edukaciju, preduzetništvo i inovacije – EPICENTAR i Privredna komora Srbije, koji zajednički prepoznaju važnost privredne i trgovinske saradnje Kine i Evrope i ulažu napore na polju pružanja podrške malim i srednjim preduzećima u procesu razvoja, sklapanja značajnih partnerstava i izlaska na međunarodno tržište.

Molimo Vas da svoje prisustvo na događaju potvrdite slanjem email-a na adresu: office@epicenter.rs do 14.12.2022. 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.