Program podrške digitalnoj transformaciji 2022

Digitalna transformacija je odlična prilika za mikro, mala i srednja preduzeća da ranim usvajanjem digitalnih tehnologija uvedu inovativne poslovne modele, značajno unaprede radne procese i stvore nove proizvode koji će im obezbediti brži rast, konkurentnu prednost i osvajanje novih tržišta.

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije uputio je Javni poziv kompanijama da konkurišu za novi „Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2022“ i da uz pomoć sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024) unaprede poslovanje uvođenjem savremenih digitalnih alata.

Učesnici u ovom programu podrške dobijaju izuzetne pogodnosti kao što su:

  • Besplatna izrada ekspertske analize od strane iskusnih i sertifikovanih konsultanata, koja je prikaz trenutnog stanja kompanije, kao i domena u poslovanju koje bi trebalo unaprediti
  • Rad na detaljnoj strategiji razvoja kompanije u ključnim domenima kroz digitalnu transformaciju
  • Bespovratna subvencija Centra za digitalnu transformaciju do 6.000 evra (implementacija definisanog rešenja kroz konsalting) kojom se, zapravo, izjednačava iznos koji je sama kompanija spremna da investira u svoju digitalnu transformaciju.
  • Supervizija implementiranog rešenja

Prijave se vrši putem LINKA. Više detalja o samom programu na sledećoj stranici. Program je otvoren dok se ne potroše sredstva predviđena za subvencije.

Izvor: Centar za digitalnu transforamaciju 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.