Ministarstvo zaštite životne sredine i UNDP objavili javni poziv za saradnju nauke i privrede u oblasti cirkularnih inovacija

Ministarstvo zaštite životne sredine i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), uz finansijsku podršku Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF) objavili su Javni poziv za saradnju nauke i privrede u oblasti cirkularnih inovacija. 

Biće dodeljeno najmanje deset cirkularnih vaučera u vrednosti od najviše 12.000 USD. Na Javni poziv mogu da se prijave naučnoistraživačke organizacije u Srbiji koje sarađuju sa privredom ili nameravaju da ostvare takvu saradnju. Cirkularni vaučeri predstavljaju finansijski podsticaj za ostvarivanje ovakve saradnje, kroz nagrađivanje najboljih predloga u oblasti cirkularne ekonomije kojima se doprinosi ublažavanju klimatskih promena.

Kroz taj poziv identifikovaće se inovativna rešenja naučnoistraživačkih organizacija, primenjiva za privatno ili javno preduzeće i razvijena u saradnji sa njima. Rok za dostavljanje prijava je 1. decembar u 17 časova.

Više informacija o pozivu na linku.

Izvor: Ekapija.

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.