„Saradnja korporacija i Startapa "

Ove jeseni ICT HUB organizuje seriju edukativnih i matchmaking događaja pod nazivom „Start Me Up" namenjen domaćim korporacijama i startapima. Saradnja korporacija i startapa u cilju ubrzanja inovacija za obe strane i građenje bolje vrednosti za krajnje korisnike.

Ukoliko ste startap, na ovim događajima imate priliku da upoznate domaće korporacije koje sarađuju ili žele da sarađuju sa startapima, mehanizme na koje to čine, da se čuju iskustva koja su oblikovala neke od uspešnih saradnji u praksi, upoznate njihove predstavnike i povežete se za potencijalne prilike za saradnju.

Ukoliko ste korporacija, ovo je mesto gde ćete upoznati domaće startape u različitim fazama razvoja, koji imaju rešenja namenjena kako biznisima, tako i krajnjim korisnicima, upoznate se sa njihovim ponudama, potrebama za saradnju sa velikim poslovnim sistemima. 

Svaki od događaja podrazumevaće tri celine. Prvi deo će biti posvećen učenju i razmeni iskustva, drugi deo događaja će biti posvećen povezivanju, treći deo će biti realizovan kroz unconference format.

„Start Me Up" podrazumeva seriju događaja koji će se održati  02. novembra, 22. novembra i 13. decembra od 16-19 časova u prostorijama ICT Hub-a. 

Potvrda dolaska na sledećem linku 

Izvor: ICT Hub. 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.