WIPO Eon Agrofood Webinar Series - serija vebinara

Svetska organizacija za intelektualnu svojinu (WIPO) pokreće seriju vebinara fokusiranu na teme iz agrotehnološke i prehrambene industrije. Agro i prehrambene tehnologije su neke od najbrže rastućih industrija u Evropi i azijsko-pacifičkom regionu za startap, spinof i mala i srednja preduzeća. 

Interaktivne sesije će se održavati svakog petka počev od 7. oktobra, fokusirajući se na iskustva stručnjaka iz agrotehnološke i prehrambene industrije i mogućnosti za korišćenje intelektualne svojine za preduzetnike. Vebinari su namenjeni osobama zaposlenim u inovativnim kompanijama orijentisanim na budućnost u agro i prehrambenoj industriji, svima onima koji su zainteresovani za ovu tematiku, kao i onima koji žele da unaprede svoje poslovanje kroz stratešku upotrebu intelektualne svojine.

Serija vebinara je deo inicijative WIPO Entrepreneurs Online Network (EON) Initiative. EON ima za cilj da izgradi onlajn mrežu malih i srednjih preduzeća, startapa i spinof-a u Evropi, Aziji i Pacifiku u ovoj oblasti. Kroz seriju vebinara, WIPO želi da istakne uspešne primere korišćenja sistema intelektualne svojine u industriji, kao i da predstavi različite alate i usluge dostupne u različitim zemljama ovih regiona.

Prijavite se za učešće na vebinarima na sledećem linku  .

 

 

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.