Kaskadno finansiranje EU – besplatni vebinar

Kaskadno finansiranje (poznato i kao finansijska podrška trećim licima), je mehanizam Evropske komisije za distribuciju javnih sredstava u cilju stvaranja novih kompanija, povećanja njihove skalabilnosti, malih i srednjih preduzeća i/ili kompanija sa srednjim kapitalom, u usvajanju ili razvoju digitalnih inovacija. Ovaj metod ima za cilj da pojednostavi administrativne procedure, kreirajući obrazac za prijavu koji je pogodan za mala i srednja preduzeća, kako bi projekti finansirani od strane EU mogli da imaju otvorene pozive za dalje finansiranje.

Znajući važnost pristupa finansiranju za preduzeća, Balkan Eko Inovacija organizuje onlajn vebinar posvećen temi: Cascade Funding Projects – an excellent opportunity for startups and companies to access equity- free funding (Projekti kaskadnog finansiranja – odlična prilika za startapove i kompanije da pristupe finansiranju bez učešća). Ovaj vebinar pruža pregled mogućnosti Horizont Evropa i Horizont 2020 kaskadnog finansiranja, detaljne informacije gde možete pronaći mogućnosti i savete za podršku vašim organizacijama da se prijave za finansiranje, kao i da postavite pitanja o kaskadnom finansiranju. Ako ste početnik ili vlasnik malog i srednjeg preduzeća koji traži prilike za finansiranje bez učešća, ovaj vebinar je za vas.

Možete se prijaviti za vebinar na sledećem linku: https://bit.ly/3LckQI5

Vebinar se održava  11. maja u 13:00 po srednjeevropskom vremenu (1 sat + pitanja i odgovori) na engleskom jeziku. Link za Teams će biti poslat nakon registracije.

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.