Vebinar Zaštita žiga u Kini i Americi

Želite da proširite svoje poslovanje na SAD i/ili Kinu? Imate zaštićen žig u Srbiji ili prepoznatljiv brend sa kojim želite da izađete na ova tržišta?

Pridružite nam se na vebinaru „Zaštita žiga u Kini i Americi“ 12. maja od 10h na Zoom-u i saznajte koje su to specifičnosti zaštite žiga na tržištima dve najveće svetske ekonomije – da li vam je potreban advokat, da li morate prevoditi žig na drugi jezik, koliko će vas sve to koštati?

Da odgovorimo na ova i druga pitanja pomoći će nam advokati sa ovih podneblja sa više od 20+ godina iskustva u međunarodnoj zaštiti žigova:
– Ling Zhao, zamenik direktora u međunarodnom odeljenju za žigove u CCPIT Patent and Trademark Law Office China, kojoj je China Trademark Association 2019. dodelila nagradu za najboljeg advokata u ovoj oblasti i
– John Moetteli,  američki advokat, partner u Da Vinci Partners i nekadašnji NASA inženjer koji je više od 20 godina specijalizovan za intelektualnu svojinu.

Link za prijave dostupan je na ovde.

Vebinar se organizuje u saradnji sa Švajcarskim institutom za intelektualnu svojinu, u okviru projekta „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“, kojim Vlada Švajcarske podržava dalji razvoj inovacija i tehnološkog preduzetništva u Srbiji, a sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd.

Razgovor vodi David Staerkle iz Švajcarskog Instituta za intelektualnu svojinu.

Izvor: Naučno-tehnološki park Beograd

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.