Radionica za uspešnu implementaciju projekata Horizont Evropa

U okviru projekta „EU podrška Naučno-tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“, koji finansira Evropska unija u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć – IPA 2016, biće organizovana radionica: Implementacija Horizon Europe projekata. Cilj radionice je da učesnicima pruži znanja koja su potrebna za uspešnu implementaciju, odnosno realizaciju odobrenih projekata, koji su finansirani iz fondova Evropske komisije.

Radionica se organizuje putem onlajn platforme Zoom, u četvrtak, 14. aprila 2022. godine, sa početkom od 10:15 časova.

Učesnici radionice će biti detaljno upoznati sa svim koracima implementacije projekata, od faze potpisivanja ugovora do završetka projekta.

Radionica je namenjena predstavnicima institucija i organizacija koje trenutno implementiraju ili planiraju realizaciju projekata koji su finansirani sredstvima iz međunarodnih ili nacionalnih fondova.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na radionici, molimo vas da registrujete svoju prijavu na LINKU najkasnije do utorka, 12. aprila 2022. godine, do kraja radnog dana. Nakon registracije, dobićete e-mail sa linkom za pristup, koji će biti otvoren na dan radionice.

Više informacija možete pronaći ovde.

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.