Poziv za učešće na radionicama posvećenim unapređenju procesa transfera tehnologije

U okviru projekta „EU podrška Naučno-tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“, koji finansira Evropska unija u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć – IPA 2016, organizuje se serija od četiri radionice koje imaju za cilj da učesnicima pruže teoretska i praktična znanja kako bi se sve zainteresovane strane uključile u proces transfera tehnologije.

Ove radionice imaju za cilj i da se podstakne i usmerava saradnja i dijalog u ovoj oblati, razvoj inovacija, transformacija znanja i istraživanja u proizvode i usluge, donoseći tako unapređenju transfera tehnologije u Srbiji i njenom daljem privrednom rastu.
Četiri radionice biće organizovane 22, 23, 29. i 30. marta 2022. godine, u hotelu „Amsterdam“, Jug Bogdanova 10, Beograd.

Prva i druga radionica (22. i 23. mart 2022. godine) namenjene su zaposlenima na institutima, fakultetima, centrima za transfer tehnologije i istraživačkim centrima koji žele da se upoznaju i steknu prva znanja o konceptima i procesima vezanim za inovacije, istraživanje i razvoj i transfer tehnologije.

Treća i četvrta radionica (29. i 30. mart 2022. godine) namenjene su zaposlenima na institutima, fakultetima, centrima za transfer tehnologije, istraživačkim i inovacionim centrima, kao i startap i spinof kompanijama, koji o pomenutim oblastima žele da steknu dodatna znanja i da na osnovu svog iskustva pomognu da se ovaj proces unapredi u Srbiji.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na radionicama i na taj način doprinesete da učinimo sistem boljim i efikasnijim, molimo vas da prijavu za dve osobe iz vaše institucije pošaljete na office@stp-support.rs .

Izvor: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Newsletter

Za više informacija o aktuelnostima iz oblasti inovacija, prijavite se za naš Newsletter.

Uspešno ste se prijavili.

Već ste prijavljeni.

Ova adresa se ne može prijaviti.