Отворен конкурс BASF Innovation Hub 2021 за финансирање решења стартапа и иноватора

Европски лидер у истраживању и развоју и највећа светска хемијска компанија BASF, покреће пројекат BASF Innovation Hub који ће окупити стартапе и иноваторе из 11 земаља Централне и Јужне Европе, међу којима ће се наћи и Република Србија. У фокусу овогодишњег конкурса су решења која директно или индиректно доприносе стубовима Зелене агенде - чистој енергији, одрживој пољопривреди и циркуларној економији.

Пријаве за BASF Innovation Hub трају до 15. септембра у поноћ. У првој фази такмичења жири ће одабрати најбољу идеју из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Словеније. Победничка идеја ће учествовати на великом BASF Innovation Hub финалу, заједно са најуспешнијим решењима из других држава.

Победник локалног конкурса осваја 2.500 евра, а најбоља идеја регионалне фазе 5.000 евра.

Могућност за остваривање финансијске подршке имају иноватори и стартап тимови до пет чланова, а основни услов за учешће је да пријављена идеја директно или индиректно доприноси стварању решења за чисту, поуздану и приступачну енергију, решења за одрживу пољопривреду и решења која омогућавају прелазак на циркуларну економију.

Више информација и линк за пријаву можете пронаћи овде.