Трећи вебинар у оквиру иновационог такмичења „Serbia to China” - "How to raise funding in China"

Привредна комора Србије, у сарадњи са Nihub Startup Accelerator из кинеског града Ханџоу, организује трећи вебинар на тему: "How to raise funding in China" у оквиру иновационог такмичења „Serbia to China“. Вебинар је намењен српским предузетницима и старт-аповима, а организује се у циљу представљања кинеског тржишта, регулативе, услова пословања, као и детаљнијег увида о могућностима финансирања пројеката. 

Српски стартапови имаће прилику да учествују на такмичењу „Serbia to China” које почиње 28. јануара 2021, због пандемије COVID-19 биће одржано онлајн, као и прилику да представе своје иновације потенцијалним инвеститорима, државним институцијама и Инвестиционом одбору Кинеског акцелератор и иновациониог центра за стартапове из иностранства (Nihub). Пријављивање за такмичење почело је 16. децембра и трајаће до 18. јануара наредне године.

Биће изабрана три победника који ће као награду добити бесплатну регистрацију компаније, једну годину коришћења пословног простора у оквиру Nihub-а, бесплатно финансијско саветовање, као и плаћено путовање у Хангжоу. Организатори такмичења су Привредна комора Србије и Nihub, а партнери Научно-технолошки парк Београд, Научно-технолошки парк Ниш, Пословни инкубатор Нови Сад, NiCat кластер, Ниш и ICT Venture Hub, Београд.

Трећи вебинар ће се одржати у уторак, 5. јануара 2020. године, са почетком у 11:00 часова (преко zoom платформе). 

Уколико сте заинтересовани да узмете учешће у вебинару, молимо да се пријавите преко следећег линка

Број места за учествовање је ограничен на 100.

Кратку брошуру о такмичењу можете погледати преко следећег линка