CHONKY LOAF: ВИРТУЕЛНИ СВЕТ РАДОСТИ И ИНСПИРАЦИЈЕ

CHONKY LOAF студио из Ниша, са игром Everholm – иновативном игром која полако осваја срца гејмера широм света, иако је још увек у тест фази. Ови млади ентузијасти су најпре истражили своју идеју и увидели да постоји више од 30 милиона потенцијалних играча авантуре коју су осмислили.

Свету су објавили да ће играчи у игри Everholm доживети спој авантуре, истраживања и симулације живота на фарми, стварајући искуство које истовремено одушевљава и изазива. 

Један од главних проблема које су препознали код играча је што се често превише удубе у игре овог типа. Након проведених стотина сати, многи се запитају шта су заправо постигли и доживе егзистенцијалну кризу. CHONKY LOAF жели да Everholm буде другачији. „Желимо да омогућимо играчима да се међусобно повежу путем blockchain технологије и хибридног multiplayera-а, нудећи им прилику за интеракцију са другим играчима исте игре, док истовремено стварају вредност која је искључиво њихова“, наглашава Павле Миљковић, задужен за развој бизниса у компанији CHONKY LOAF .

Са подршком програма Паметни почетак Фонда за иновациону делатност успели су да превазиђу прве препреке и пронађу партнере који су спремни да објаве игрицу и финансирају завршетак пројекта. Сада су захваљујући средствима Европске уније кроз Програма раног развоја успели да унапреде Everholm и привуку пажњу више од 30 милиона потенцијалних играча авантуре.

Извор: Фонд за иновациону делатност

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.