Attic42 лансира први регионални Web3 Инкубатор, пријаве су отворене до 30. септембра

Attic42, као Web3 venture builder и иновациони hub, улаже напоре у едукацију оснивача, менторство и снабдевање Web3 стартапе ресурсима, а овим програмом жели да редефинише предузетничко путовање. Циљ програма је да подстакне иновативност, креативност и оснаживање Web3 заједнице, док истовремено пружа подршку за инвестиције и раст Web3 пословања.

Инкубатор има две фазе, Фазу Идеације и Фазу Инкубације, са циљем да пружи подршку током целог процеса, почевши од развијања концепта до дефинисања Minimum Viable Product (MVP).

За овај програм се траже кандидати са познавањем Web3 технологија и искуством у развоју децентрализованих производа, као и ентузијазмом да сарађују са другима како би створили иновативна решења. Амбиција, независност, предузетнички дух и посвећеност су особине које се цене код идеалних кандидата. 

Фаза Идеације почиње 23. октобра и траје две недеље, закључно са 5. новембром, док Фаза Инкубације почиње 13. новембра и траје до 22. децембра. 

Заинтересовани кандидати могу се пријавити до 30. септембра путем форме на интернет страници, где се могу пронаћи детаљније информације о пријави, роковима и самом програму. 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.